Kako stan učiniti instageničnim uz nula ulaganja

18/04/2017

Isprobajte ove trikove i gledajte kako lajkovi pršte sa svih strana...

Nažalost, ne možemo svi na Instagramu biti popularni i zanimljivi poput Kylie, Gigi ili Kendall, ali uz malo planiranja, truda i promišljanja i vaše objave mogu biti popularnije no što ste navikli. Ako vas je ikad zanimalo kako pretvoriti svoj dom u šarmantne i neodoljive Instagram objave, na pravom ste mjestu!

Koristite svoju odjeću kao rekvizit za fotografiranje. Vaša odjeća nije zgodna samo za vaše modne kombinacije, već i za dodavanje šarma onoj oronuloj bakinoj stolici za ljuljanje, stvaranje nonšalantne atmosfere u spavaćoj sobi u kojoj će omiljeni komad biti nemarno bačen preko kreveta i za općenito davanje nekog novog štiha starim stvarima.

Zelenilo. Zelenilo je izvrsno za udisanje života u vaš dom i Instagram profil. Prošećite poljem, maminim ili bakinim vrtom ili obližnjom cvjećarnicom i odaberite biljke najzanimljivijeg i najosebujnijeg izgleda. Odabrane biljke posadite u stare lončiće, čaše, zdjele i bilo što drugo što vam djeluje dovoljno interesantno.

Fotografirajte kavu. Mi dan ne možemo zamisliti bez kave, a ako ga ne možete ni vi, obavezno fotografirajte omiljenu šalicu iz koje svakodnevno pijete kavu i učinite svakodnevni ritual vrijednim dviljenja na društvenim mrežama.

Pomičite, premještajte, reorganizirajte. Ponekad nisu potrebne nikakve investicije, već je samo dovoljno reorganizirati sve što imate. Knjige posložite po bojama, ili samo određeni žanr knjiga izvadite s police i istaknite na stoliću.

Iskoristite nakit koji imate. Zašto bi vaš nakit stajao u ladici, skriven, neprimjetan, kada statement komade možete iskorititi da njima ukrasite ukrase na zidovima, stalke, neobične vaze...

Krevet dostojan kraljeva. Iskopajte starinsku posteljinu zanimljivog uzorka ili tkanja, nabacite na krevet mnoštvo jastuka, dodajte toplu dekicu za dekor i za tren ćete imati spavaću sobu dostojnu plave krvi. I nekoliko stotina lajkova.

 

 

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj