Jennifer Lopez: novi album?

12/02/2018

Da, J.Lo snima novi album sa Skrillexom, Calvinom Harrisom, DJ Khaledom i Poo Bearom!


Točno 3 godine prošlo je od posljednjeg albuma Jennifer Lopez A.K.A. Latino-pop-diva nedavno je održala seriju neočekivanih koncerata, počela je gostovati u talk-showovima, ne skriva se od paparazza, i čini se da je u punom pogonu. A svi znamo što to znači: J.Lo priprema novi album!

S kim, pitate? Skrillex se dokazao kao super-pop-producent, zahvaljujući njegovom radu s Justinom Bieberom, a s kompozitorom Poo Bearom (koji također radi s Bieberom), napravio je duo iz snova koji žare i pale pop-scenom.
Nakon Biebera, vrijeme je i za latino-pop-divu J.Lo.

JLO Jennifer lopez US 3

J.Lo u studiju s producentom DJ Khaledom.


Njezina nova pjesma "Us" producirali su i napisali upravo Skrillex i Poo Bear u ožujku prošle godine, a pjesma je i ovih dana stigla na radio-stanice.

Na live nastupu  u Los Angelesu 2018 u Staples centru, J.Lo je otpjevala novu pjesmu, i najavila remiksiranu verziju "s Calvinom", misleći na Calvina Harrisa.

Pjesma "Us", čiji je tekst napisala sama J.Lo, napisana je za njezinog zaručnika, sportaša  Alexa Rodrigueza, a najavljuje novi album koji će - čini se - stići brzo!Poslušajte novu pjesmu i recite nam kako vam se sviđa!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo