Jako seksi i napet poklon

10/04/2013

Svaki dan od 25. ožujka do 25. travnja Cosmopolitan će nagraditi jednu čitateljicu ili čitatelja u povodu svog 15. rođendana. Sve što trebate napraviti jest odgovoriti na kratko pitanje

A nagradni zadatak glasi: što vas najviše uzbuđuje i pali u seksu? Igra traje do kraja dana, dakle do ponoći, a pobjednicu ćemo objaviti sutradan (15. travnja) na ovome mjestu. A poklon su kinoulaznice za dvoje za super film s Nicole Kidman "Paperboy".

Nicole Kidman je pokazala svoju opasno izazovnu stranu u filmu "Paperboy", u kojem tumači lik žene koja se zaljubljuje u ubojice i čija strast može dovesti svakoga do propasti! Film je sniman prema istoimenom bestseleru Peta Dextera, autora legendarnog "Deadwooda". New York Times je priču prozvao sablasnom i prekrasnom, a Nicole je u ovom filmu upravo takva.

y

Odličnu glumačku postavu, uz Nicole Kidman, čine Matthew McConaughey, Zac Efron i John Cousack. Priča prati dva brata: Warda Jensena (Matthew McConaughey) novinara cije­njenih dnevnih novina The Miami Times, i Jacka Jensena (Zac Efron) nedavno izbačenog s fakulteta. Kada se Ward vrati na Floridu sa svojim kolegom, Yardleyjem Achemanom (David Oyelowo), kako bi istražio priču za novine, on zamoli Jacka da bude njihov vozač. Razlog Wardova dolaska u grad je Charlot­te Bless (Nicole Kidman), zagonetna i osamljena žena koja se dopisuje sa zat­vorenicima koji čekaju na izvršenje smrtne kazne i koja ih je uvjerila da je Hillary Van Wetter (John Cusack) nemilosrdni lovac na aligatore iz šumskog predjela pogrešno osuđen.

A pobjednica je... Mirela Petrović

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj