Filmski naslovi koje ne smijete propustiti

09/04/2015

Ovog nam mjeseca u kina stižu čak 3 filma kojima se iznimno radujemo...

Iz sveg glasa (Boychoir)

François Girard, Oskarom nagrađeni redatelj za maestralno dobar film 'Red Violin', režirao je ovu inspirativnu dramu smještenu u maleni teksaški gradić. Radnja je usmjerena na problematičnog 11-godišnjaka Steta koji se nakon majčine smrti pridružuje dječjem zboru kojim ravna gospodin Carvelle kojeg je izvrsno utjelovio Dustin Hoffman. Saznajte što je sve potrebno da se pobijedi čvrsti karakter i da izuzetni talent ispliva na površinu.


Bezvremenska Adaline (The Age of Adaline)

Zanosna Blake Lively u ovom je filmu utjelovila Adaline Bowman, ženu koja je nakon automobilske nesreće tijelo 29-godišnjakinje zadržala punih 80 godina, skrivajući svoju tajnu od svih osoba koje je susretala tijekom života. Njezin se život počinje drastično mijenjati nakon što upoznaje Ellisa Jonesa u kojeg se zaljubljuje. Neobična ljubavna priča, izvrsna glumačka postava i romantična atmosfera tridesetih godina proteklog stoljeća glavni su aduti ovog filma kojeg nipošto ne smijete propustiti.


Najduže putovanje (The Longest Ride)

Najduže putovanje ljubavna je priča koja prati Lukea, bivšeg prvaka u jahanju bikova koji se pokušava ponovno vratiti bavljenju opasnim sportom na profesionalnoj razini te njegovu djevojku Sophie, studenticu koja dobiva posao iz snova u New Yorku. Žele li da njihova veza uspije, morat će prevladati brojne nesuglasice i pregaziti vlastite ideale, a najveću inspiraciju za ustrajanje pronalaze u sjećanjima jednog čovjeka čija je ljubav prema voljenoj supruzi trajala desetljećima. Osim zanimljive radnje i romantične priče, dodatni razlog za gledanje je glavni glumac Scott Eastwood, sin legendarnog Clinta Eastwooda, koji nam je opasno zapeo za oko.


Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj