Evo s kim bismo mi voljeli spojiti Brada Pitta

30/06/2017

Draga Sienna Miller, draga si ti nama ali mi za Brada imamo neke druge želje, kad je ljubav u pitanju. Da završi s nekom od pet cool žena s naše liste!

df 1

1. Jennifer Aniston. Ovo naravno ne moramo objašnjavati. Kad se Brad "lomio" između Angie i Jen, mi smo bili "tim Aniston". Nepopravljiva romantičarka u nama nada se da će ovo dvoje pronaći svog davno zagubljeni happy end jer su nam se činili kao baš cool par. On prezgodan, ona slatka i duhovita, taman dovoljno nesavršena da i mi možemo sanjati kako ćemo jednog dana završiti s nekim hunkom a la Brad.

df 4

2. Charlize Theron. Ako će Brad ikad ponovno poželjeti savršenu ljepoticu poput Angeline, jedino joj Charlize može parirati. A s obzirom da je navikao na četu djece oko sebe, sigurno će se savršeno složiti i s Charlizienim usvojenim sinčićem i kćerkicom. A i bili bi stvarno lijep par na crvenom tepihu dodjele Oscara.

df 2

3. Sandra Bullock. Vidimo ih kako piju pivo ispred dućana u nekom malom američkom gradu, s velikim sunačnim naočalama da ih nitko ne prepozna, a onda sjedaju na motor i idu u đir. Stalno se smiju i zezaju, a Brad joj na uho šapuće kako on nije prevarantski gad kao njezin bivši.

df 3

4. Sofia Boutella. Zvijezda filma "Mumija" i profesionalna plesačica je jedna od onih egzotičnih ljepotica kakve se ne sreću svaki dan. Sa svojih bi ga 35 godina zasigurno pomladila, a možda bi uz nju naučio i koji hip hop plesni korak. 

5. Anonimna obožavateljica koja ga je zamolila autogram u no name restoranu. Jer takav je scenarij  dostojan ostvarenja naši snova a možda i Oscara, zar ne?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj