Dođite na Sensa Yoga Reconnect Retreat

11/02/2020

Pridružite nam se sami ili u društvu dragih osoba, na posebnome mjestu, daleko od svijeta, a blizu sebi...

Jedinstveni Sensa Yoga Reconnect Retreat pod vodstvom učiteljice joge Senke Ljubić održat će se 27. - 29. 3. 2020. na jednoj od najljepših lokacija u Hrvatskoj, u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera, u resortu Fenomen Plitvice. 

Odvojen od svakodnevice i okružen nevjerojatnom prirodom, bit će savršena kulisa joga retreata koji budi našu uspavanu energiju i pozdravlja proljeće na najljepši mogući način. Pridružite nam se!

2

Jedinstveni Yoga retreat ove godine prvi put održat će se na bajkovitim Plitvicama! U Fenomen Plitvice resortu, u kojemu se na jedinstven način susreću luksuz i priroda, očekuje vas program koji će vas povezati s prirodom unutar i izvan vas. Sensa Yoga Reconnect Retreat s učiteljicom joge Senkom Ljubić donosi program koji budi sve ono što proljeće predstavlja – energiju, životnu radost, svježinu i jasnoću.

3

Sensa Yoga Reconnect Retreat u Fenomen Plitvice resortu bit će vikend povezivanja s našim stvarnim potrebama i željama, mjesto na kojemu imamo priliku upoznati sebe i svoje tijelo u mirnom i podržavajućem okruženju. Pridružite nam se sami ili u društvu dragih osoba, na posebnome mjestu, daleko od svijeta, a blizu sebi.

4

Više o programu kao i o aranžmanu pročitajte ovdje!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj