Djevica i drugi znakovi

23/08/2013

Koji vam je horoskopski znak najbolje izbjegavati, a s kim ćete kliknuti od prve...

Djevica – Ovan

Odnos prožet suprotnostima. Komunikacija im zapinje i teško postižu kompromis. Muškarca Ovna živcira Djevičino ustrajanje na detaljima.

Djevica – Bik

Odlični su prijatelji, bračni partneri i ljubavnici. Lako se združe i u poslovne partnere. Oboje na život gledaju realno i vrlo su slični.

Djevica – Blizanci

Mnogo pričaju, a na kraju se ništa ne dogovore. Različiti su u svemu, pa tako i u seksu. Često se nadmudruju što završava burnim svađama.

Djevica – Rak

Dobro se slažu. Oboje su ranjivi i osjetljivi i paze da jedno drugo ne povrijede. Vole stvarati i stjecati materijalna dobra, što ih povezuje.

Djevica – Lav 

Solidan odnos. Imaju sve što je potrebno – i strasti, ali i međusobnog razumijevanja. Djevici godi zaštitnička priroda muškarca Lava. 

Djevica – Djevica

U krevetu ih ne vežu velike strasti, ali se na svim ostalim područjima odlično slažu. Oboje mirni i staloženi ostaju skupa i kad se strasti stišaju.

Djevica – Vaga

Djevici kod muškarca Vage smeta njegova popustljivost i neodlučnost, a smatra ga i neodgovornim. On nju pak smatra krutom i nefleksibilnom.

Djevica – Škorpion

U seksu se slažu odlično. U svakodnevnom životu se često svađaju jer nitko ne želi popustiti. Djevica teško podnosi Škorpionov ubod ljubomore.

Djevica – Strijelac

Malo toga imaju zajedničkog. Nadmudruju se i svađaju. Muškarcu Strijelcu treba više slobode, a Djevici sigurnosti. Nijedno od njih to ne dobiva.

Djevica – Jarac

Stabilan odnos u kojem ima mnogo međusobnog uvažavanja i sklada.  I u seksu se slažu. Oboje su vrijedni i radišni, a zajedno su još učinkovitiji.

Djevica – Vodenjak

Veže ih jedino strast u postelji. Djevici muškarac Vodenjak djeluje neuhvatljiv. U seksu su različiti pa se teško mogu uskladiti.

Djevica – Ribe

Snažno se privlače. Muškarac Ribe razumije potrebe žene Djevice. Odnos im je pun romantike. Ribe će se žrtvovati za Djevicu, koja će to znati cijeniti. 

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo