Darovi od srca

16/12/2013

dm Vas poziva da osjetite čaroliju blagdana u dm prodavaonicama i prepustite joj se srcem, birajući pritom i sebi i svojim najmilijima proizvode koji ispunjavaju želje ali i donose značajne uštede

Darivanjem izražavamo poštovanje, zahvalu, pripadnost, odanost, ljubav, čestitku… i, ma o kojoj prigodi se radilo, značaj dara mjerljiv je osmijehom primatelja. Vrijeme blagdana se bliži, a zbog toga vjerojatno raste i nervoza oko kupnje i izbora darova za sve voljene osobe, rodbinu i prijatelje. Ne brinite, kao što znate, važna je pažnja i najvažnije je da darujete od srca.

dm Vas poziva da osjetite čaroliju blagdana u dm prodavaonicama i prepustite joj se srcem, birajući pritom i sebi i svojim najmilijima proizvode koji ispunjavaju želje ali i donose značajne uštede.

Potražiti neke izabrane poklon pakete, neovisno o tomu darujete li mušku ili žensku osobu jer ćete uz njih sigurno pronaći ponešto za svakoga, a kao i svake godine povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, tijekom prosinca u svim dm prodavaonicama očekuje Vas prava mirisna poslastica - -40 % na brojne atraktivne mirise.

Izaberite za sebe i svoje najdraže mirise koji Vam najbolje odgovaraju i tako uljepšajte predstojeće blagdane.

y

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo