Cosmoscar: Najbolje filmske puse, uleti, seks I...

27/02/2017

Nakon velikih pritužbi gledatelja oformljena je nova Cosmo akademija čiji su članovi ponovno pogledali sve prošlogodišnje filmove i odabrali nove laureate. glavni kriterij:
glas srca!

Najromantičniji poljubac... 

g 5

“Tu sam pred tobom” – prvi poljubac. Baš onako, scena koja ima sve: vani oluja, oni prešutno zaljubljeni jedno u drugo toliko da je to bolno gledati, napokon se dogodi taj prvi poljubac i onda kao trešnja na vrhu torte – nestane struje! #teškaromantika

Najseksi frajer

g 7

Sorry, Gosling, ali Michael Fassbender ne samo da je turbo nadaren nego, koliko čujemo, i najobdareniji glumac Hollywooda. A dok smo ga gledali u filmu “Svjetlo između oceana”, rastopili smo se.

Najveći negativac s kojim bismo tako rado zabrijali... 

g 4

Colin Farrell u filmu “Čudesne zvijeri i gdje ih naći”. Zanimljivo da nam ni prije (ni poslije) nije bio napet kao ovdje gdje glumi negativca. Dokaz da žene padaju na bad guys. 

Najhot “DILF”...  

j

Viggo Mortensen na kojeg padamo još od “Gospodara prstenova”, pa nas ni brdo klinaca kojima je tata u filmu “Captain Fantastic” nije spriječilo da još jednom utvrdimo gradivo koliko ta njegova dansko-američka kombinacija kobno djeluje na ženski rod. 

Najsmješniji kostim... 

n

Iako George Clooney u filmu “Ave, Cazare!” glumi blesavog netalentiranoga glumca, bilo ga je neodoljivo vidjeti u suknjici rimskog vojnika. Ili je to pojas nevinosti? Nije ni čudno što je Amal u posljednje vrijeme sve mršavija. Treba to skinuti i prati na ruke. :)

Najbolji ulet... 

g 3

Scena u filmu “Nerve” kada Emma Roberts zaskoči Davea Franca u restoranu i poljubi ga iz vedra neba, a prije toga udahne kao da se sprema skočiti na glavu. Da ne spominjemo da je on pritom potpuni stranac, kao i to da mu je ona prije poljupca otkrila detalje knjige koju je čitao i tako mu pokvarila doživljaj. 

Najbolja gajba...

g 1

Velike staklene stijenke, čiste linije, veliki koncertni klavir, minimalistički dizajnerski namještaj... Stan Christiana Greya u filmu “Pedeset nijansi mračniji” izgleda kao salon namještaja u kojem bismo namjerno htjele biti zarobljene – do kraja života. Jedino, čini se da nas muči isto pitanje kao i Anu – tko čisti prašinu u Crvenoj sobi užitaka? 

...ostatak pročitajte u novom broju Cosmopolitana!

g

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo