Cosmo party drugo je ime za zabavu!

09/05/2019

Napokon i ti možeš zaviriti iza kulisa najuzbudljivijeg partyja sezone. 'Cause Cosmo knows how to (throw a) party!

Gotovo mjesec dana nakon što smo proslavili veliki 21. rođendan, još uvijek smo pod dojmom. Influencerska elita koja je uveličala proslavu, kao i brojni domaći kozmopolitski celebovi, potvrdili su kako nitko ne tulumari kao Cosmo. 200 000 konfeta, opojni kokteli i fantastična vokalna izvedba para koji je ove sezone ukrao sva svjetla reflektora - Tare Thaller i Dina Jelušića samo su dio vruće atmosfere uz koju je Cosmo uplovio u svoju punoljetnost.

Osim što smo se svi skupa dobro isplesali i još bolje zabavili, dodijelili smo i nagrade najuspješnijim influencerima u protekloj godini, proćaskali o nešto ozbiljnijim temama i prisjetili se svojih prvih susreta s Cosmopolitanom. Neki su tako satima čekali da prolistaju omiljeno štivo, neki nisu propustili niti jedan jedini broj, a čak su nam i neki frajeri priznali kako redovito pronađu nešto što im zapne za oko. 

Glavna urednica časopica Cosmopolitan, Aleksandra Orlić, otkrila nam je i kako je i zašto ova proslava puno više od samo još jedne rođendanske zabave. Ona je i odavanje počasti časopisu koji je, otkako se pojavio na našem tržištu, uspješno odgojio tri generacije mladih - X, Y i Z, ali i hommage nečemu što je više stil života nego još samo jedno od medijskih imena: 'Cosmopolitan je uvijek bio više od magazina, on je bio svijet za sebe ili, bolje reći, koktel smiksan od časopisa, weba, društvenih mreža, Instagrama, Facebooka, Twittera, partyja te, ne manje bitno, stila života. Jer kada nekome kažete da je Cosmo djevojka, taj pojam govori tisuću riječi. Večeras slavimo upravo takve Cosmo cure koje su doslovno shvatile riječi pjesme grupe Queen ‘I Want it All‘, pa drsko uzimaju život u svoje ruke dokazujući da je moguće spojiti realno i virtualno, užitak i posao, držeći se Cosmo maksime ‘Work hard, party harder’. 

A kako se to točno Cosmo zabavlja, zavirite u videu! Jer slika govori tisuću riječi, a video tisuću jezika!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo