'Budi što jesi' zajedno sa Zooey Deschanel i Natalie Dormer

12/06/2019

Hollywoodske glumice ponosne su Crocs ambasadorice...

Crocs je marka za udobnost i jedinstvenost. Već treću godinu zaredom kultni brend i najveći ponuđač inovativne i udobne obuće za slobodno vrijeme u svijetu, slavi individualnost i slobodu izražavanja stilom u posebnoj globalnoj kampanji 'Come as you are' (Budi što jesi).

Ove su se godine pokretu pridružile i ponosne Crocs ambasadorice, popularne holivudske glumice Zooey Deschanel i Natalie Dormer, koje poznajemo po veselom karakteru i jedinstvenom stilu. Prekrasna Zooey iz serije New Girl i odvažna Natalie iz serije Game of Thrones te filmova The Hunger Games, baš poput Crocsa, vjeruju u čvrstu vezu između udobnosti i stila. Oduševljava ih slobodno izražavanje stila i istodobno uživanje u udobnosti. Kako u obući, tako i u vlastitoj koži.

2

Zvjezdane ambasadorice obožavaju živahnu modu u kombinaciji s udobnošću pa su se zaljubile u moderne Crocs Serena sandalice, nevjerojatno udobne i trendi LiteRide sandale, svestrane Swiftwater natikače i dakako, u ikonu ponude, prepoznatljivu Crocs natikaču. Pridružite se globalnom pokretu i uživajte u udobnosti svoje obuće!

3

 

Crocs priča o uspjehu

Crocs je jedan od najpoznatijih brendova obuća u svijetu čiju iznimnu popularnost potvrđuje i činjenica da je  u mnogim rječnicima postao sinonim za određenu vrstu obuće. Poznate klompe brzo su se proširile svijetom nakon što su 2002. godine jedriličari (nautičari) zatražili »čarobne« cipele koje se ne kližu i ne ostavljaju boju, a koje su istodobno udobne.

Do danas, Crocs je prodao više od 350 milijuna pari obuće u više od 90 zemalja. Crocs obuća idealna je za cijelu obitelj i iznimno kvalitetna jer je izrađena od posebnog Croslite materijala koji osigurava mekanu udobnost, savršenu higijenu i trajnost. Zato se značajno razlikuje od brojnih krivotvorina koje možemo pronaći gotovo svugdje u svijetu. Toga su svjesni svi ljubitelji Crocsa i zato je ova obuća među najpopularnijima u Europi pa tako i u Sloveniji i Hrvatskoj. 

Više na: www.crocs.eu

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo