Brad Pitt glumi kaskadera Leonarda Di Caprija u novom Tarantinovom filmu

21/03/2019

Brad i Leo u filmu o zlatnom dobu Hollywooda... Čime smo to zaslužili?

Izašao je trailer za novi film Quentina Tarantina "Once Upon a Time in Hollywood" u kojem glume Leonardo di Caprio, Brad Pitt i Margot Robbie. Radnja se odvija u Los Angelesu 1969., Leo je poznati glumac Rick Dalton,Brad je Cliff Booth, njegov kaskader, a film prikazuje Hollywood na njegovom vrhuncu, s detaljima hipijevske kulture tog vremena. U filmu glume i brojne druge zvijezde uključujući Al Pacina, Dakotu Fanning, Tim Rotha i Luke Perryja.


Iako će vam se u traileru činiti da se radi o "laganoj" komediji, postoji jedan detalj koji vam trailer ne otkriva (nemojte zaboraviti da film radi Tarantino). Naime, Margot Robbie u filmu glumi Sharon Tate, ženu filmskog redatelja Romana Polanskog, koju su u vlastitoj kući brutalno ubili Charles Manson i njegovi pratitelji  1969. i potresli Hollywood (a i ostatak svijeta) do srži.

profimedia-0420881917

Mansona u filmu glumi Damon Herriman, a fiktivni likovi Rick i Cliff su igrom slučaja prvi susjedi Sharon Tate. Brojne druge zvijezde se pojavljuju u ulogama stvarnih zvijezda tog vremena, primjerice Damian Lewis se u filmu pojavljuje kao Steve McQueen, a Mike Moh kao Bruce Lee.

profimedia-0420851987

Ukratko, jedva čekamo!

profimedia-0420536145

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj