5 filmskih parova koji to nikada nisu trebali postati

14/07/2017

Žao nam je, ali ovi ljudi (i vampiri) jednostavno nisu jedni za druge.

Ne možemo više šutjeti. Nakon sati i sati gledanja ROM/KOM (romantičnih komedija), razvili smo istančani ukus, i kriterije u koje ovi parovi zapravo ne spadaju. Drugim riječima, gledajući ove filmove, nikada niti sekunde nismo pomislili da su oni stvoreni jeni za druge.

Ovo su dakle 5 filmskih parova kod kojih nešto “ne štima”.

1. Romansa u Seattleu (Sleepless in Seattle)
Razina nekompatibilnosti: 8/10

LOŠI PAROVI 4


U ovom klasiku, ovaj se par upoznaje na vrhu zgrade The Empire State Building, dejt koji im dogovara 8-godišnji sin Sama (Toma Hanksa), i tada započinje dopisivanje koje zapravo orkestrira 8-godišnjak koji želi pomoći svom ocu - udovcu u depresiji. Cijela je priča zapravo neuvjerljiva, kao neka loša verzija Cyrano de Bergeraca “sa twistom”, a ono što nas najviše muči je to što nema teorije da netko tko ima 8 godina uspije pismima zavesti odraslu osobu (Meg Ryan). Mi to jednostavno ne pušimo. Ali unatoč svemu, volimo taj film:)

2. Mala sirena (The Little Mermaid)
Razina nekompatibilnosti: 7/10

LOŠI PAROVI 2

Eric zapravo iskorištava nemoć Male sirene, koja ne može izraziti ono što misli jer je (polu)riba. Drugim riječima, zloupotreba položaja!


3. Briljantin (Grease)
Razina nekompatibilnosti: 5/10

LOŠI PAROVI 3

Tipičan slučaj tinejdžerice koja je potpuno promijenila svoj životni stil (i modni stil - iz štreberice se pretvorila u Catwoman s XXL-kosom!), i to sve zbog čovjeka koji joj je lagao i cijele školske godine samo radio probleme. Osim toga, Danny (John Travolta) je čovjek koji ju je natjerao da obuče kožnati komplet usred ljeta (i XXL-frizuru!).

4. Sumrak saga (Twilight)
Razina nekompatibilnosti: 10/10

LOŠI PAROVI 5

Kao i svim milenijalcima od krvi i mesa, i nama je scena medenog mjeseca iz filma Sumrak saga: Praskozorje (Breaking Dawn) u kojoj Edward (Robert Pattinson) slučajno razbije krevet za vrijeme konzumacije braka s Bellom (Kristen Stewart) bila zakon. Ali, zar se žena mora obratiti na vampirstvo da bi mogla biti sa svojim odabranikom? Ili, još bolje, ne smijem na danje svjetlo jer će mi se lice odmjednom samo od sebe našminkati ružnim glitterom? Ne, hvala!

5. Zgodna žena (Pretty Woman)
Razina nekompatibilnosti: 8/10

LOŠI PAROVI 1


Za početak, netko tko izgleda kao Julia Roberts nije i nikada neće postati prostituka. Eventualno supermodel. Ili glumica:) Drugo, Vivian (Julia Roberts) bi mogla naći i boljeg od Edwarda (Richard Gere). Da, lijepo nosi Armani odijela, ali nije baš sad tooooliko zgodan.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo