Zoe Saldana: Dečki, ovo morate znati o ženama!

16/07/2018

Jedna od najljepih žena današnjice, i vrhunska holivudska glumica, savjetuje muškom spolu što trebaju znati o ženama!


Volimo kad se muškarci dotjeraju. Meni se sviđa čak i kad muškarac nosi tregere – to vas vraća u vrijeme Charlieja Chaplina i Bustera Keatona. Trebali biste se opustiti i eksperimentirati s modom. Trebali biste uživati i u shoppingu, a ne uvijek izgledati kao da se odijevate u Brooks Brothersu (najstariji lanac trgovina odjećom u SAD-u).”


Muškarci nas rijetko pitaju jesmo li i mi uživale, ali ako ste loš ljubavnik – bolje da vam to kažemo u lice. Gledajući porniće nećete baš puno toga naučiti, morate pitati svoje bolje polovice uživaju li uistinu. Velika većina muškaraca na ovom planetu pojma nema kako vagina zapravo funkcionira – pitajte nas, reći ćemo vam.”


Kad žena odlazi iz vaše kuće ili stana, nije dovoljno samo je otpratiti do izlaznih vrata. Većina muškaraca to obavi baš tako, ali to nije džentlmensko ponašanje – takav potez ženi govori da muškarcu nije stalo do nje. Trebali biste izaći s njom iz zgrade ili kuće, otpratiti je do njezina automobila i uvjeriti se da se sigurno odvezla.”


Muškarci često pokušavaju skriti osjećaje, ali žene zapaze promjene u ponašanju. Čak i ako se pokušavate uvjeriti da vas ništa ne može izbaciti iz takta, ponašate se drukčije. Budite otvoreni. Ako smo napravile nešto pogrešno, dajte nam priliku da se ispričamo. Tako ćete pokazati da ste racionalni i fleksibilni.”

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo