Zašto nam nova obrada Borisa Štoka ne silazi s repeata

26/02/2020

Reći ćemo samo jedno, želimo vidjeti i čuti još ovakvih obrada!

Boris Štok nas je još davnih dana osvojio na prvu, otkako je prije dva desetljeća s Filipom Frankom osnovao Quasarr koji je tijekom godina iznjedrio mnoge glazbene uspješnice. A onda je prije 3 godine odlučio zaploviti solo vodama. Nakon fantastičnih pjesama Ove misliVoli me još ovu noćIspod kože i Kao mi, uslijedio je i njegov debitantski EP Puls koji je u jednakoj mjeri oduševio i kritiku i publiku. 

Izrazito šarmantan, zavodljivog glasa i stasa, pomalo (čitaj: opasno) samozatajan i nevjerojatno talentiran, ne prestaje nas ugodno iznenađivati svime što stvori. Posljednje što nas je apsolutno oduševilo njegova je obrada kultnog hita Joy Divisiona Love Will Tear Us Apart koju ne možemo prestati slušati.

Unatoč brojnim obavezama, uspio je i nas ugurati u svoj raspored pa je tako našoj glavnoj urednici Aleksandri Orlić u intervjuu otkrio nešto više o sebi i naučio ju pokoji plesni korak. Mi se bacamo na vježbanje istih, naravno, uz ritmove njegove posljednje obrade. Ne znamo ima li ih u planu još, ali definitivno ovakvog materijala želimo vidjeti više. 

Photo credit: Vanja Tataj

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj