Uf, nema goreg od neuspjele šale!

17/05/2018

Znate onaj grozan osjećaj kada vam šala ne uspije? E, tako se sada osjeća voditelj American Idola Ryan Seacrest. Povrh svega, mislimo da nije bio svjestan da ga snimaju

Ako pratite američki TV-show American Idol, možda ste primijetili vrlo čudnu situaciju koja se zbila neki dan. Ova sezona je, kažu stručnjaci, jedna je od najčudnovatijih ikad. No, ovo je možda rekord.

Ryan Seacrest, voditelj koji već godinama iz sezone u sezonu vodi American Idol, snimljen je uživo u razgovoru s Katy Perry, i očito je bio nesvjestan da ga snimaju. Bilo je to nakon pauze za reklame.

AMERICANIDOL-0363240574

U prvoj sceni, dok kamera zumira, Katy tiho kaže "We're on," što znači, u prijevodu, “snimamo” ili “uživo smo”.

Tvoja mama je lijepa," na to kaže Ryan Seacrest.

Perry na to odgovara, “Moja mama? Pa, nadam se da jabuka ne pada daleko od drveta," i pogleda u kameru, možda pokušavajući Seacrestu dati do znanja da MOŽDA idu uživo.

On se na to nasmije, i kaže, “Ti si isto lijepa, ali nisi majka."

Da, još nisam," odvrati Perry.

I nakon toga je Seacrest napravio jako čudnu atmosferu, kada je rekao, “Želiš li da porazgovaramo o tome?"

U tom trenutku, Lionel Richie promumlja “Nemoj započinjati."

Nakon toga, nastupa ona vrsta neugodnog smijanja, i svima je jasno da Ryanova šala nije baš uspjela, i još uvijek zapravo nije jasno je li on bio svjestan da idu uživo. Ono što JEST jasno, je da je Katy Perry bilo jasno da su uživo, i dala to do znanja dva puta Seacrestu koji, očito, nije shvatio ‘hint’.

U svakom slučaju, neuspjela šala. Ili upucavanje? Možda zbog treme? Je li se i vama ikada desila takva ‘loša šala’?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj