Tri holivudska para kojima zavidimo!

11/01/2017

Rijetki su kao snijeg u travnju ali ima i sretnih slavnih parova. Ova tri nam svaki dan iznova vraćaju vjeru u ljubav!

Eva Mendes i Ryan Gossling. "Nećete dospjeti ovdje ako ne stojite na ramenima planine ljudi koji vas podržavaju". Tim je riječima američki glumac Ryan Gosling, zvijezda hvaljenog filma "La La Land" započeo svoj emotivni pobjednički govor na dodjeli Zlatnih globusa, koji je, baš kao i pobjedu, posvetio supruzi Evi Mendes.
“Dok sam ja pjevao, plesao, svirao klavir i prolazio kroz jedno od najboljih iskustava koje sam ikad doživio na nekom filmskom setu, moja dama je odgajala našu kćer, bila trudna s našim drugim djetetom i pokušavala pomoći bratu da pobijedi rak. Da ona nije preuzela na sebe sve to kako bih ja ovo doživio, danas bi tu stajao netko drugi. Draga, hvala ti”, rekao je Ryan i rasplakao žene diljem svijeta. Ryan i Eva jedan su od najsamozatajnijih parova u Hollywoodu o čijem se ljubavnom životu malo toga zna. Zaljubili su se na setu filma "The Place Beyond The Pines" 2011., a na prvi dejt navodno otišli u - Disneyland. Ryan je svoju princezu našao! sd 2
Blake Lively i Ryan Reynolds. Prvo su bili dobri prijatelji i jedno drugome velika emotivna podrška u nekim prijašnjim ljubavnim i bračnim brodolomima,  pa su tek onda postali ljubavni par. Možda baš zato djeluju kao savršena kombinacija, uvijek zagrljeni i nasmiješeni, a njihova se sreća udvostručila nakon što su postali roditelji dvaju kćerkica.

sd 3

Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Junior. U braku su od 2002., što je za holivudske standarde prava vječnost.. Upoznali su se davne 1997. na setu teen horora "Znam što si radila prošlog ljeta", a onda isfurali vlastiti ljubavni "film" naziva "Znam s kim ćeš provesti ostatak života". Bravo Sarah i Freddie, vi ste naši ljubavni idoli!

sd 1

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo