Šuška se, šuška, da se opet viđaju!

27/03/2018

A ni Angie navodno ne sjedi usamljena doma...

Ako je vjerovati kuloarima, Brad Pitt i njegova bivša supruga Jennifer Aniston ponovno se viđaju, kako prenosi Metro. A kako je prenio Entertainment Tonight, izvor blizak Bradu potvrdio je kako Brad nastoji svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti, a iako još uvijek nije ni približno spreman za ozbiljnu vezu s bilo kim, povremeno izlazi na spojeve.

Otac šestero djece tako se nedavno navodno susreo s bivšom suprugom Jennifer Aniston koja je također odnedavno ponovno single, a par se susreo u ležernoj atmosferi kako bi se nakon dugo vremena vidjeli i ispričali o svemu.

Svi vi koji ste sve ove godine bili tim Jen, ipak malo pričekajte s otvaranjem šampanjca. Jer ponavljamo, izvor je izričito napomenuo kako Brad još uvijek nije spreman ozbiljnije se vezati, budući da mu se to još uvijek čini prerano, godinu i pol dana nakon prekida.

A iako istu priču o tome kako joj je još uvijek prerano svojim bližnjima priča i Angelina, ona se navodno viđa s agentom nekretnina koji je dosta stariji od nje i koji nema nikakve veze s glamurom i svijetom poznatih.

Kako god se stvari nastavile razvijati, jedva čekamo čuti nastavak priče!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj