VIDEO: Što je točno rekla Marilyn Monroe?

06/11/2013

Istina iza slavnog citata najslavnijeg seks simbola svih vremena - Marilyn Monroe...

Jednom davno, postojala je najpoželjnija žena 20-og stoljeća. Ikona rascvale senzualnosti postala je sinonim za samu bit ženstvenosti. Slučajno ili ne, prigrlila je baš Chanel N°5 kao najdraži parfem. Parfem za kojeg je Coco Chanel davne 1921. godine izjavila kako želi da miriše kao žena.

m2

Sredinom prošloga stoljeća, legenda o slavnoj Marilyn koja u krevet odlazi sa samo nekoliko kapi Chanela N°5, zatresla je svijet. Njezino iskreno priznanje koje je odražavalo ljubav prema ovom istinski ženstvenom mirisu, 7. kolovoza 1952. godine stajalo je crno na bijelom, kao pratnja njezinom prvom pojavljivanju na naslovnici Life časopisa. Na novinarov upit što nosi kada ide na spavanje, ona je odgovorila kako nosi samo Chanel N°5. Danas, nakon više od pola stoljeća, legenda se pokazala istinitom.

Prolazeći kroz brojne arhive o životu i djelu slavne dive, kuća Chanel otkrila je dosad neobjavljene snimke koje otkrivaju točne riječi koje su rodile legendu. 1960. urednik Marie Claire časopisa, Georges Belmont, intervjuirao je zvijezdu filma ''Let's Make Love'' prilikom čega je Marilyn potvrdila svoju odanost Chanelu N°5.

''Znate, pitali su me svakakva pitanja. Kao na primjer: ''Što nosiš kada ideš u krevet? Gornji dio pidžame? Donji dio pidžame? Spavaćicu?'' Ja sam im odgovorila: ''Chanel N°5, zato što je to istina...Nisam htjela reći da spavam naga, ali to je istina!''

m1

Drhtav, nevin, a opet slobodan, njezin glas koji odiše zavodljivošću i emocijom u kompletu s fotografijama Eda Feingersha koje prikazuju kapi Chanela N°5 kako počivaju u njenom dekolteu, apsolutno su etablirale N°5 kao miris bezvremenske ženstvenosti...

Reklamna kampanja za Chanel N°5 s Marilyn u glavnoj ulozi krenut će ove jeseni u tiskovnim medijima i na televiziji.

Mia Borčić

Novo

Komentiraj