Selenina fotografija koja je (opet) srušila rekord

14/09/2018

I izazvala brojne komentare!

Poznata je činjenica kako pjevačica Selena Gomez ima najveći broj pratitelja na Instagramu - čak 142 milijuna. Daleko iza nje slavni je nogometaš Christiano Ronaldo sa 124 milijuna fanova i pjevačica Ariana Grande sa 118 milijuna sljedbenika.

Realno je očikivati i da Selenine fotografije imaju najveći broj lajkova pa je sve do jučer njezina fotografija iz bolnice, nakon transplantacije bubrega prije godinu dana, bila i najlajkanija objava na Instagramu s više od 10,6 milijuna lajkova.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

No, stvari su se promijenile nakon što je popularna pjevačica objavila fotografiju iznenađujuće bujnog poprsja - koja je izazvala lavinu komentara. Čak 10,7 milijuna (točnije 10.717.200 milijuna) uglavnom je dalo brojne komplimente lijepoj Seleni dok je jedan dio njezinih fanova razočaran sumnjajući kako je i Selena podlegla trendu estetskih korekcija te kako je povećala grudi.

"Je li ona povećala grudi?, "Znači zato je nije dugo bilo u javnosti - operirala je grudi!", samo su neki od komentara na račun njenog iznenađujuće bujnog poprsja, dok su drugi fanovi za sve 'optužili' jako usku haljinu s push-up efektom.
Što vi mislite? Je li pjevačica išla pod nož ili je za veće grudi zaslužna samo haljina?

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo