SAG nagrade: najbolji trenuci

29/01/2019

U nedjelju se održala dodjela nagrada Udruženja filmskih i televizijskih glumaca. Pogledajte tko su dobitnici koji su Lady Gagu i Bradleya Coopera opet ostavili praznih ruku

Mnogi ove nagrade, zajedno sa Zlatnim globusima, smatraju uvertirom u Oskare, a ako je suditi po tome "A Star Is Born" ostaje bez zlatnog kipića za najbolje glumce. U ženskoj je kategoriji nagradu Lady Gagi pred nosom opet uzela Glenn Close, a u muškoj je kategoriji slavio Rami Malek s filmom "Bohemian Rhapsody". Nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu odnio je Mahershala Ali za ulogu u filmu "Green Book", a u ženskoj je kategoriji pobijedila Emily Blunt s "obiteljskim projektom", filmom "A Quiet Place" u kojem glum sa svojim stvarnim mužem Johnom Krasinskim, koji je film i režirao. Pogledajte njezin dirljiv govor o tome kako joj je bilo raditi s mužem na tako zahtjevnom, psihološki teškom filmu.

 

Lady Gaga, iako je opet ostala bez nagrade je (također opet) zasjenila sve na crvenom tepihu svojom prekrasnom bijelom Dior večernjom haljinom s dubokim V-izrezom. Ako je vjerovati toj modnoj kući bilo je potrebno 250 sati rada, 15 metara tkanine, 6 metara tafta i 3 metra tila da bi se napravilo ovo modno remek djelo.

 profimedia-0411030556

Ipak, najveća je enigma dodjele nagrada, što je čitao Timothee Chalamet, koji se proslavio ulogom u filmu "Beautiful Boy". Slika njega kako čita neke papire, koji su vjerojatno program dodjele, dok ostatak publike sluša voditeljicu ubrzo je postala viralna i zapalila Twitter.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo