Ronan Keating: Iskupljenje za prevaru

16/01/2011

Frontmen ponovno okupljenog benda Boyzone Ronan Keating dosjetio se svojoj supruzi Ivon na krajnje neobičan način uputiti javnu ispriku zbog višemjesečnog preljuba

d

Nakon dvanaest godina braka supruga ovog tridesettrogodišnjeg pjevača početkom godine otkrila je da ju je Ronan sedam mjeseci varao s Francis Cornell, plesačicom iz njegove prateće trupe, nakon čega ga je najurila iz kuće.

Ivon je kasnije odlučila da zbog njihovo troje djece ipak pokušaju izgladiti bračne nesuglasice pa se par preselio u Los Angeles gdje crvenokosi Irac očekuje da će, osim glazbene, uspjeti steći i holivudsku slavu.

Kako bi se do kraja iskupio zbog nevjere, Ronan je odlučio omot svoga najnovijeg albuma „Duets“ ukrasiti javnom deklaracijom svoje ljubavi prema svojoj izabranici.

„Ti si najnevjerojatnija i najinspirativnija žena koju sam ikada sreo. Kajem se zbog svih pogrešaka koje sam ikada u životu počinio. Da bi se vratio kući, moraš prvo otići daleko. Ja sam se našao na veoma mračnom mjestu, a ti si bila svjetlost koja me je vodila natrag. Volim te“, piše na omotu CD-a.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj