Robert Pattinson je nevjerojatno zgodan!

16/01/2011

Baš kao i mnoge žene širom planeta, i oskarovka Reese Witherspoon pala je na karizmu najslavnijeg vampira na svijetu

d

Tridesetčetverogodišnja Reese Witherspoon, koja je nedavno dobila svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, na snimanju filma "Voda za slonove" shvatila je da je fama kojom je okružen Robert Pattinson u potpunosti opravdana.

- Jedina situacija s kojom mogu to usporediti je ona iz doba kad je Leonardo DiCaprio snimao "Titanic". To je ta ista vrsta vatrene zanesenosti jednom osobom. Potpuno nevjerojatno! Žene okupljene oko mjesta gdje snimamo i koje strpljivo čekaju do pet ujutro samo da bi na Roberta bacile pogled, makar i krajičkom oka!

Ne mogu lagati, on je iznimno atraktivan! Svaki dan bi se ulogorilo više od pedeset ljudi po hodnicima našeg hotela. Cijeli dan, cijelu noć, kao da im ništa drugo na svijetu nije važno. Samo su željeli zaviriti u njegov život – opisala je atmosferu sa snimanja.

No, bez obzira na karizmu kojom dvadesetčetverogodišnji Pattinson zrači, glumica je oduševljena time što je velik radnik, a nije negativac.

- Robert je divan momak iz fine obitelji. On uopće ne spada u loše momke. Jednostavno je sjajan i baš se trudio da "Voda za slonove" ispadne kako treba. Uostalom, vidjet ćete, on u filmu izgleda potpuno drugačije – nagovijestila je Reese.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj