Supruga Willa Smitha ruši sve tabue o seksu

13/06/2018

Glumica Jada Pinkett Smith šokirala je javnost priznanjem kako je njezina baka naučila masturbirati još od 9. godine... i još

Supruga popularnog glumca Willa Smitha, Jada Pinkett Smith (46), oduvijek je bila slobodoumna i bez dlake na jeziku, no zadnjim priznanjem o svojoj seksualnosti, podigla je buru u javnosti.

Naime, Jada je u novoj epizodi svoje emisije 'Red Table Talk' odabrala temu seksa te otvoreno priznala kako ju je njezina baka htjela naučiti 'da je zadovoljstvo nešto što dolazi od nje same' te kako nije htjela da 'padne u ruke nekom muškarcu i pomisli da to ovisi o njemu'. Zato je baka tada 9-godišnju Jadu naučila masturbiranju, a kasnije je Jada, kako je sama priznala, bila opsjednuta kupovinom seksi igračaka i znala je imati i po 5 orgazama u jednom danu!  

'To je bilo vrijeme kad sam apstinirala od muškaraca. U jednom trenutku sam prestala jer stvarno mislim da sam razvila ovisnost', rekla je glumica. Također je priznala kako Willu još nije o tome ništa rekla, ali je dodala kako jedva čeka vidjeti njegovu reakciju.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo