Ostavite sve što radite; vrijeme je da pogledate kako je Lizzo rasturila Grammyje!

27/01/2020

Ako postoji nastup koji se ima pravo zvati revolucionarnim, onda je to ovaj...

Ako slučajno još uvijek niste obožavatelj Lizzo, kao prvo, objasnite nam, molimo vas, kako je to moguće, i kao drugo, garantiramo da ćete to postati nakon što vidite njezin nastup s dodjele nagrada Grammy. Iako obično nismo od malo riječi, ovaj nas je nastup poprilično uspio ostaviti bez teksta. Naime, Lizzo je večer otvorila posvetom Kobe Bryantu i emocijama nabijenom izvedbom pjesme "Cuz I Love You."

Ali, tu nije kraj iznenađenjima koje je priredila. Sve okupljene, a kasnije i ostatak virtualnog svijeta, oduševila je i izvedbom pjesme "Truth Hurts," i nevjerojatnom solažom na flauti. Njezini kostimi, njezina izvedba, glas i elegancija samo su neki od razloga zašto se o njoj (potpuno opravdano i zasluženo) ne prestaje pričati. 

 

Lizzo, koja je, btw, osvojila 3 Grammyja, svakom svojom izvedbom slavi glazbu. Njezina pobjeda pobjeda je radosti, samoprihvaćanja i slobode, a kako riječi ne mogu prenijeti ni upola onoga što mogu slika i njezin glas, najbolje da svi zajedno još jednom pogledamo taj spektakl. Uz obilje ovacija, naravno. Jel uopće moguće ikako drugačije?!!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj