Oni vraćaju svima vjeru u ljubav, vjernost i brak

03/12/2018

U braku su 8 godina, imaju troje djece i vrlo uspješne karijere - i unatoč turbulentnom celebrity miljeu u kojem žive najsretniji su zajedno - daleko od vreve i šušura showbizza

Ona je španjolska manekenka i glumica, a on jedan od najpoželjnijih glumaca današnjice, a uz sve izazove koje im karijere donose, čak ni razlika od 7 godina u njezinu korist nije im prepreka da imaju jedan od najskladnijih brakova u svijetu showbizza.

Elsa Pataky (42) i Chris Hemsworth (37), zvijezda akcijskog filma 'Thor' ujedno slove i kao jedan od najljepših parova, a 8 godina koliko su u braku nijednom nisu dovedeni u sumnjivu situaciju niti je njihova vjernost došla u pitanje.

Kao roditelji troje djece, 6-godišnje Indije i 4-godišnjih blizanaca Sashe i Tristana, odlučili su maknuti se od pritisaka showbizza koji im je svakodnevno donosio život u Los Angelesu i preseliti se u Chrisovu rodnu Australiju. Svoju ljubav i obiteljski život par redovito dijeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama, dokazujući kako ih umjesto glamura i svjetala reflektora puno više impresioniraju 'pothvati' njihove djece i zajednički obiteljski trenuci.

View this post on Instagram

My Halloween gang!! mi pandilla halloween!! #halloween #fun #chuches #lapandadelmoco #lotsoflollies #sugarhigh

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo