Ona je najmlađa milijarderka na svijetu!

12/07/2018

Iako će tek napuniti 21 godinu, njezino se bogatstvo procjenjuje na čak 900 milijuna dolara i svakim danom - raste!

Što god da mediji i javnost napišu protiv nje, može im se svima nasmijati u brk. Jer Kylie Jenner ima samo 20 godina, ali joj se s nadolazećim rođendanom u kolovozu smiješi osvajanje prestižne titule - najmlađe milijarderke na svijetu. a u tome će preteći čak i osnivača Facebooka Marka Zuckerberga!

Naime, od kada je prije dvije godine pokrenula vlastiti kozmetički brend Kylie Cosmetics, njezino bogatstvo raste svakim danom, a trenutn se prosjenjuje na vrtoglavih 900 milijuna dolara odnosno oko pet i pol milijardi kuna, otkriva britanski Metro.  

Kylie je do sada od prodaje kozmetike zaradila oko 630 milijuna dolara dok joj ostatak zarade priskrbljuju društvene mreže. Naime, Kylie samo na Instagramu ima više od 110 milijuna obožavatelja i nekoliko milijuna više njih na Snapchatu. Službene stranice njezine tvrtke imaju više od 16 milijuna pratitelja na Instagramu i 25,6 milijuna na Twitteru, ali i mnogo više ako se u obzir uzmu milijuni ljudi koji prate njezine sestre na društvenim mrežama, a koje često promoviraju njezinu kozmetičku liniju.

wow. i can’t believe I’m posting my very own @forbes cover. thank you for this article and the recognition. I’m so blessed to do what i love everyday. i couldn’t have dreamt this up! #KylieCosmetics

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo