Nova sezona zarazne serije

26/09/2014

Znate li koga ćemo gledati u novoj sezoni jedne od najgledanijih serija u posljednje vrijeme...

True Detective je serija o kojoj se nije prestalo pričati još od premijerne pilot epizode koju je HBO prikazao 12. siječnja. Nakon što su Matthew McConaughey i Woody Harrelson maestralno odigrali glavne uloge, a zanimljiva priča koju je napisao Nic Pizzolatto osvojila svijet u rekordnom vremenu, serija je osvojila čak 5 nagrada Emmy.

Gotovo se od samog kraja prve sezone znalo da će uslijediti i druga, a možda i još koja, no tek je sada službeno potvrđeno koga ćemo imati prilike gledati u novoj sezoni. Iako su kružile špekulacije da bismo u ulozi detektiva mogli gledati Brad Pitta, čini se da od njegovog angažmana ipak neće biti ništa, ili barem ne u ovoj sezoni. No zato je HBO službeno potvrdio kako ćemo u ulozi detektiva gledati Colina Farrella i Rachel McAdams, te Vincea Vaughna u ulozi negativca.

3
I dok gotovo nitko ne sumnja u glumačke sposobnosti Colina Farrella, svi se pitaju koliko je Rachel McAdams dobar izbor. Mlada glumica je uglavnom poznata po ulogama u ljubavnim dramama i romantičnim komedijama, no nemojmo zaboraviti da je i Matthew McConaughey još nedavno snimao gotovo isključivo filmove istog tog žanra, a danas mu se nakon uloge u filmu Dallas Buyers Club i seriji True Detective cijeli svijet klanja. Zasluženo! A što se Rachel tiče, vrijeme će pokazati svoje. Mi ne sumnjamo u nju.Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj