Rijetke fotografije: Zavirite u dom obitelji Clooney

11/04/2018

Amal Clooney za američki je Vogue odradila naslovnicu i veliki intrevju, progovorila o mnogim privatnim stvarima, ali i pustila fotografe da zavire u djelić njihovog obiteljskog gnijezda

Njoj je pošlo za rukom što nijednoj ljepotici prije nije - 'ulovila' je najpoželjnijeg neženju na svijetu i s njime zasnovala obitelj.

No, Amal Clooney sve je samo ne tek supruga popularnog glumca Georga Clooneya. Ona je jedna od najuspješnijih odvjetnica za ljudska prava na svijetu, majka malenih blizanaca Alexandra i Elle, modna uzdanica brojnih dizajnera i žena koja ima svoj nepokolebljivi stav. Zato ne čudi da je amrički Vogue konačno pridobio za naslovnicu i veliki intervju u kojem je podosta otkrila o svom privatnom životu. Besprijekorno odjevena, ova je londonska odvjetnica libanonskih korijena, po prvi put javnosti otkrila i djelić njihovog doma, u malenom mjestu Berkshire.

Pri tome je otkrila kako u svom velebnom domu čuvaju i bezbroj detalja za koje su im procjenjitelji nekretnina rekli kao 'nemaju nikakvu vrijednost'. No, slike Georgevog voljenog pokojnog psa Einsteina ili pak figure glave žirafe te brojne drage uspomene para.

 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo