Nedostatak strasti bio je očigledan

16/01/2011

Iako su tek nedavno donijeli odluku da će se razvesti, Scarlett Johansson i Ryan Reynolds još su ljetos izgledali kao da među njima više uopće nema ljubavi, tvrde oni koji su ih viđali na putovanju u Švicarskoj...

d

Bračni par koji je nedavno objavio odluku o razvodu i zamolio medije da poštuju njihovu privatnost, ipak nije izbjegao interes svjetskih medija. Iako su prije samo dva mjeseca viđeni u New Yorku potpuno sretni i zadovoljni, čini se da je to bila maska za javnost jer se ovih dana javljaju očevici njihova nimalo zaljubljenog ponašanja još od ljetos, kada su bili na odmoru u Švicarskoj.

Izvor RadarOnline.com objavio je da Scarlett (26) i Ryan (34) nisu pokazivali naklonost dok su bili na putu i da su djelovali više kao "brat i sestra" nego kao par koji je manje od dvije godine u braku.

- Nije bilo poljubaca, zagrljaja, držanja za ruku, ničega što bi otkrilo ljubav među njima – kaže sugovornik. – Šetali su po Alpama, Scarlett je fotografirala i to je otprilike sve. Nitko ih nije zatekao u svađi, ali je svima izgledalo kao da među njima nema nikakve strasti.

Na žalost paparazza željnih sočnih detalja, par se odlučio sporazumno razvesti pa nećemo biti svjedoci prepucavanja i otkrivanja prljavog rublja. Ljudi bliski njima, međutim, rekli su da je razlog razvoda manjak vremena koje par provodi zajedno.

- Scarlett je vrlo tvrdoglava i posvećena poslu pa nikada ne želi otkazati poslovne obaveze – tvrdi izvor. – Ryan, s druge strane, nije spreman na kompromise i to je srž problema.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj