Mariah Carey 2016. godinu završila najgorim nastupom u povijesti

02/01/2017

Sr*** se događaju.

Iako od nje ne bismo očekivali ništa manje, Mariah je 2016. godinu završila novogodišnjim nastupom o kojemu će se pričati još godinama.

Slavna pjevačica u svojem je kostimu i okružena seksi plesačima s ogromnim perima pjevala, ili bar pokušala pjevati, hit „Emotion“, no činilo se da MC ne može čuti instrumental.

Zatim je prestala pjevati i rekla svojim plesačima da je dovedu do prednjeg djela pozornice. „Pa, sretna Nova godina!“, rekla je. „Ne možemo čuti, ali pokušat ću izdržati kroz 'Emotion'“. Pokušala je ponovno, a onda odustala. „OK, nismo napravili tonsku za ovu pjesmu, pa ćemo samo reći da je bila broj jedan.“


Onda smo ju slušali kako priča kroz svoj playback. „Upalite ove monitore, molim vas“, rekla je, dok je snimljena Mariah pogađala one super visoke note.

Ali to nije najbolji dio.

Mariah, koja je u tom trenutku totalno odustala od svega, rekla je plesačima: „Samo za foru, podignite me“, a onda je otpjevala par nota dok je jedan od plesača podignuo jednu nogu u zrak.

„I ja sam željela odmor, zar ga jednostavno ne mogu dobiti?“, pitala je.

„Ovo je bilo... odlično“, rekla je dok je pjesma završavala.

S početkom nove pjesme, „We Belong Together“, Mariah je pokušala ponovno zapjevati, ali bezuspješno. Zatim je odustala i plesačima rekla da „donesu pera“.


I na kraju, najbolja rečenica: „Jednostavno ne mogu biti bolja nego što već jesam“, prije nego što je napustila pozornicu. Imala je pravo. Stvar nije bila bolja.


Ili možda ipak je.

MC je zatim tweetala: „S**** se događaju“ Pa, ako se netko zna izvući iz super neugodne situacije, onda je to ona.

Cijelu stvar pogledajte ovdje:

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo