Manje od 3 mjeseca dijeli nas od novih epizoda kultne serije!

22/05/2019

Beverly Hills vraća se na male ekrane i jedva čekamo...

Jason Priestley, Jenny Garth, Shannen Doherty, Tori Spelling, Ian Ziering, Brian Austin Green i Gabrielle Carteris svi su odreda potpisali sudjelovanje u novim epizodama kultne serije 'Beverly Hills' koja je ispisala jednu eru televizijske povijesti i većinu njih lansirala u zvjezdanu orbitu.

Nakon gotovo dva desetljeća od emitiranja posljednje epizode (17.5.2000.), popularna serija vraća se na male ekrane premijernom epizodom koja će se 7. kolovoza prikazati na Foxu. 

Iako je povratak popraćen kuloarskim pričama o razmiricama među određenim glumcima i odustajanju nekolicine pisaca koji su na seriji trebali raditi, svi koji su se izjasnili o tome rekli su kako su u pitanju naklapanja i kako sve protiče u najboljem redu. A koliko je uzbuđenje glede novih epizoda, možda najbolje govori podatak kako je upravo trailer za BH90210, a pod kojim imenom će se prikazivati nova serija, najgledaniji od svih trailera za najavljene serije u naredne dvije godine. 

Iako ništa neće biti isto bez Dylana koji je bio jedan od nositelja cijele radnje, cijela se ekipa složila kako će mu svakako odati počast u novim epizodama, iako su naglasili kako definitivno neće igrati na kartu njegovog preranog odlaska niti iskorištavati tu činjenicu jer ne žele da se uspjeh serije temelji na takvim emocijama. 

Svi koji rade na seriji već su uspješno skuhali brojne zaplete i uopće ne sumnjamo da će nove epizode biti pun pogodak. Sada nam samo preostaje brojati dane do prve epizode. Ostalo nam ih je još samo 77! 

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo