Mađioničarka u krevetu

16/01/2011

Slavna Katy Perry primjenjuje posebne vještine kako bi u Russellovoj i njezinoj spavaćoj sobi atmosfera baš svaki put bila usijana

s

Otkako se udala za britanskog komičara Russella Branda, simpatičnoj crnki Katy Perry nije teško izmišljati nove načine kako bi svoga dragog dovela do vatrometa zadovoljstva.

- Naravno da se služim svojim tajnim vještinama i mađioničarskim trikovima. Samo, ne mogu vam ih otkriti jer bi ih tada svi znali… Recimo samo da nisam stidljiva. I čisto da se zna, nikad ne koristim slatkiše. Baš nikad! - otkrila je.

Dvadesetšestogodišnja zvijezda pazi da raspored svojih radnih obaveza što bolje uskladi s Russellovim kako bi imali dovoljno vremena posvetiti se jedno drugome.
- Uvijek se trudim naći vremena za nas. Oboje smo veoma zauzeti, ali brak mi je velik dio života pa gledam pronaći rupe u rasporedu.

Vikendi su samo za Russella, ali nalazim vrijeme i za poneke vikende s prijateljima. Nas dvoje se ne želimo izgubiti u slavi onog drugog – ispričala je Perry koja s Russellom namjerava sviti još jedno ljubavno gnijezdo negdje u Engleskoj, ali i zatražiti britansko državljanstvo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj