Loše vijesti: Adelina zadnja turneja mogla bi biti i njezina posljednja

27/03/2017

"Nisam sigurna jesu li turneje za mene..."

Ako ste propustili spektakularnu Adelinu turneju misleći: "Ah, nema veze, drugi put", žao nam je - njezina završena turneja mogla bi biti i njezina posljednja.

Ne, to nije zato što nas Adele ne podnosi i nikad više ne želi iskusiti nastup u kojemu ćemo moći uživati u njezinom prekrasnom glasu. Turneje jednostavno nisu nešto u čemu Adele previše uživa.

Naime, na posljednjem koncertu njezine turneje, Adele se obratila publici: "Turneje nisu nešto u čemu sam dobra... aplauz u meni izaziva osjećaj ranjivosti. Ne znam hoću li ikad ponovno ići na turneju."

r

Adele je i prije pričala o svom strahu od javnog nastupa opisujući svoja iskustva i napade anksioznosti trenucima prije nastupa.

"Imam napadaje anksioznosti i na pozornici konstantno paničarim", rekla je Adele. "Imam osjećaj kao da će mi srce eksplodirati jer nikad nemam osjećaj kao da ću dati sve od sebe, nikad."

Pa, preostalo nam je nadati se da će Adele uskoro shvatiti kako nas na pozornici doista obara s nogu i zaista daje sve od sebe svaki put. Iskreno, bila bi prava tragedija kad i sami ne bismo dobili priliku uživati u tom čarobnom glasu i uživo.

r

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo