Lady Gaga želi vas

16/01/2011

Pjevačica Beyonce i kraljica Engleske opčinjene su Lady Gagom, ali glazbeni fenomen današnjice žudi samo za jednim - vašom odanosti

d

Postoji mnogo pitanja koja želimo postaviti Lady Gagi. Ona je jedna od najfascinantnijih glazbenih umjetnica koje smo ikada vidjeli. I, za razliku od većine njih koji nose sličnu titulu, njoj polazi za rukom nositi je potpuno dostojno. Ona je prava umjetnica modernog doba i istodobno pjeva ultrazarazne pop-pjesme uz koje morate zaplesati. Ona je neka vrsta genija... ali je i pomalo bizarna. Tko je zapravo? Planiramo to otkriti.

Dok smo je čekali da se pojavi u šik restoranu u Las Vegasu, bili smo potpuno zaokupljeni jednim pitanjem: što će odjenuti? Haljinu od prozirnih balona, grudnjak koji ispaljuje iskre, donje rublje iz kojeg kaplje lažna krv - Gaga definitivno nikada ne izgleda dosadno. Ustvari, bili bismo šokirani saznanjem da je ikada u životu odjenula trenirku.

Nažalost, dok je ponosno koračala prema nama s crnim naočalama na nosu, u oskudnom korzetu i nemoguće uskoj mini suknji od vinila, nije bilo pirotehnike u pozadini. U trenutku kad smo shvatili da nemamo pojma kako joj se obratiti (činilo nam se da bismo i šamar mogli dobiti ako joj se obratimo sa „Stefani“), ona je ispružila blijedu, nježnu ruku i rekla „Gaga“. Naravno.

Ponudili smo joj koktel, ali kako je za nekoliko sati imala rasprodan koncert, nije željela piti prije nastupa. Umjesto toga, naručila je suši bez riže i salatu bez preljeva. Za Gagu je najvažnije da bude na pozornici, obasjana reflektorima... „Moji prijatelji se šale da sam mrtva sve dok ne izađem na pozornicu“, kaže ona. „Trenutačno sam mrtva dok razgovaram s vama.“

Djelovala nam je ipak prilično živahno, ali istina je da je na stageu, kasnije te večeri, eksplodirala nekom potpuno novom energijom. „Ja sam kao Zvončica“, rekla je svojim obožavateljima dok je ležala na trbuhu, mašući nogama. „Znate da ona umire ako joj ne plješćete?“ Zatim je u svojim čizmama sa svjetlucavim kamenčićima skočila na noge i zaurlala: „Vrištite za mene! Želite li da umrem?!“ Iz gomile se čula eksplozija: „Ga-ga! Ga-ga!“ Kao da je publika istinski vjerovala da Gagin život ovisi o tome.

1 od 3

Novo

Komentiraj