Lady Diana će imati svoj praznik

16/01/2017

...i biti će posvećen točno onome po čemu je bila poznata.

Foto: Profimedia

U čast 20-godišnjice smrti princeze Diane 1997., udruga osnovana 1999., The Diana Award. slaviti će njezin život cijele godine kroz seriju evenata. Ova humanitarna organizacija bavi se inicijativama, kao što su kampanja protiv bullyinga i drugih oblika zlostavljanja, a ove godine će osnovati i internacionalnu nagradu Legacy Award, koja će se dodijeliti 20-orici mladih ljudi koji su uspješno pokazali pozitivni društveni utjecaj, mobilnu aplikaciju, te novi praznik posvećen Dianinom nevjerojatnom duhu: National Kindness Day (Nacionalni praznik dobrote). Praznik će imati cilj, kako nam javlja engleski časopis Express, inspirirati ljude da naprave nešto dobro za druge.

LADY DIANA 2

Brat preminule princeze, Earl Spencer, uključen je u ovu inicijativu, i organizirat će izložbu u Dianinoj rodnoj kući naslovljenu "Walking in Her Shoes”, kao i gala-večer za prikupljanje sredstava za humanitarnu nagradu The Diana Award. Njezini sinovi, prinčevi William i Harry, također će sudjelovati u nekoliko evenata inicijative, ali ne zna se točno kojih.

LADY DIANA 4

Osim toga, palača Kensington će u Dianinu čast sagraditi memorijalni vrt, u kojem će biti izloženi njezini najpoznatiji odjevni predmeti, u čast njezinom ikonskom stilu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj