Koga sve Ariana Grande može imitirati?

04/05/2018

Britney, Celine, Cristina... tko je slijedeći?


Ariana Grande je fantastična pjevačica. Samo nas pitajte koliko smo puta poslušali njezinu novu pjesmu "No Tears Left to Cry" otkad je objavljena na Youtubeu — no, još jedna stvar u čemu je Ariana jako dobra je imitiranje drugih pjevača/pjevačica. Mnogi su vidjeli video u kojem imitira Cristinu Aguileru, Celine Dion, Britney Spears, a u prošloj epizodi The Tonight Showa s voditeljem Jimmy Fallonom, Ariana se okušala u novim imitacijama. Ovaj puta imitirala je glazbene žanrove. Kao i uvijek, bila je perfektna.

Njezin prvi zadatak bio je otpjevati Kendrick Lamarovu pjesmu "Humble" u stilu gotičkog rocka, na što je odgovorila protupitanjem: "Evanescence iz 2003. goth rock? Ili Hot Topic shopping goth?"

Nakon što je rasturila imitirajući Evanescence, morala je otpjevati Drake "God's Plan" u stilu dive iz 90-ih, što je za nju bio "piece-of-cake" jer ona već sama po sebi pjeva kao diva iz 90-ih.

U istoj emisiji, Ariana je najavila da će se njezin novi album zvati "Sweetener" (zaslađivač), a datum izlaska nije još otkrila. Ipak, rekla je da dolazi "ovog ljeta".

Još jedan razlog zbog kojeg jedva čekamo... ljeto!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj