Kendall Jenner o odnosu s Justinom

18/11/2014

Mladi model progovorio je o karijeri, obiteljskim odnosima i odnosu s Justinom Bieberom...

U životu Kendall Jenner u posljednje su se vrijeme krenule događati velike stvari. Jedna od njih je i upravo potpisan ugovor s kozmetičkim gigantom Estee Lauderom koji ju je angažirao kao novo zaštitno lice. O tom velikom angažmanu, revijama koje je do sada nosila i odnosu s Justinom Bieberom, progovorila je u intervjuu za 'Good Morning America'.

Kendall je nekoliko puta istaknula kako joj angažmani nisu magično stigli preko noći, već se dugo vremena trudila da nešto postigne. Tvrdi kako je odmalena željela postati model i kako se oduvijek divila supermodelima. 'Željela sam biti najbolji uzor djevojčicama, dječacima, bilo kome', izjavila je.

Koliko je Kendall odlučna u svojim željama i ciljevima, pokazuje i njezino ponašanje proteklih mjeseci. Svojim poznatijim sestrama zabranila je da dođu na reviju kako joj ništa ne bi omelo pozornost te kako bi pažnju privukla upravo ona sama, a i bez ikakvih problema je odradila reviju Marca Jacobsa u kojoj je renomirani dizajner zahtjevao da Kendall nosi kreaciju koja otkriva njezine grudi. 'Tko će se svađati s Marcom Jacobsom kada te izabere za prezentaciju nekog komada. Nije mi žao zbog moje odluke', objasnila je.

Što se odnosa s Justinom Bieberom tiče, Kendall je izjavila: 'Justin je dugo vremena obiteljski prijatelj. Svi vole nešto pretpostavljati i zaključivati, ali ne, nismo u vezi.'Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo