Kako je doista snimati seksi scene s Leom?

12/11/2016

Sve nam je otkrila Margot Robbie...

Zamislite da se morate probuditi i otići na posao koji podrazumijeva intimne trenutke s Leonardom DiCapriom. Vjerujemo da je malen broj onih kojima takva ideja ne zvuči nimalo privlačno, a vjerovali ili ne, među tima je bila i Margot Robbie koju ideja nije osobito uzbuđivala. Dapače, snimanje seksi scena sa seksi Leom opisala je kao čudno!

26-godišnja ljepotica priznala je kako joj je snimanje vrućih scena za film 'Wolf Of Wall Street' bilo prvo takvo snimanje u životu, a zbog čega je situacija bila još neobičnija. Margot je naime već prije snimala scene koje su vodile do seksa, kao i one nakon samog seksa, no po prvi je puta upravo s Leom snimala scene koje su tekle od samog početka do kraja. A osjećaju nelagode tijekom snimanja svakako su doprinijeli i svi koji su bili prisutni na setu.

'Ne postoji opcija. Jednostavno nešto morarte odraditi i to je to - izvolite se baciti na posao! Što prije to odradite, prije ćete prestati to raditi. To je tako čudno!', izjavila je. A više nam je detalja otkrila i o slavnoj sceni seksa na gomili novca: 'Imala sam milijun porezotina od svog tog silnog papira. Nije nimalo glamurozno kao što zvuči. Ne znam kakav je osjećaj voditi ljubav na gomili pravog novca, ali na ovom lažnom je bilo grozno. Znam da su svi komentirali da izgledam kao da me netko pošteno izbičevao.' Jao!


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj