Irina Shayk napokon progovorila o prekidu s Bradley Cooperom!

28/01/2020

Ovo je njezina strana priče...

Svi znamo koliko je prašine podigla vijest o prekidu Bradleya Coopera i Irine Shayk. Mnogi su bili uvjereni kako iza cijele priče stoji kemija koja se na setu filma 'A Star Is Born' njušila između Bradleya i Lady Gage, a nešto više od pola godine nakon prekida, Irina, koja je, btw, oduvijek bila jedna od onih zvijezda koja se svim silama trudila držati svoj privatni život daleko od očiju znatiželjne javnosti, u najnovijem se intervjuu za britansko izdanje časopisa 'Vogue' odlučila napokon osvrnuti na vezu s bivšim partnerom.

'Mislim da u svaku vezu unesemo ono najbolje i najgore od sebe - takva je jednostavno priroda ljudskog bića. Dvoje fantastičnih ljudi ne moraju biti dobar par', priznala je te dodala: 'Mislim da smo jako sretni što smo imali priliku iskusiti ono što smo nas dvoje imali'.

2

Život bez sada već bivšeg partnera s kojim ima dvogodišnju kćerkicu Leu De Seine opisala je kao jedno potpuno novo i drugačije iskustvo. 'Teško je pronaći ravnotežu između samohranog majčinstva i karijere, odnosno privređivanja za obitelj. Vjerujte mi, ima dana kada se probudim i samo mislim: 'O moj Bože, ne znam što da radim, potpuno se raspadam...', zaključila je. Vjerujemo da joj nije lako, ali isto tako vjerujemo da je ona jedna od onih žena koja može apsolutno sve. Zapravo, sve smo takve, zar ne? ;)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj