Hilary Duff zna kako začiniti brak

16/01/2011

Kako se strast u njezinu braku zbog razdvojenosti ne bi ugasila, Hilary se neprekidno trudi pronaći zanimljive načine kako bi zagrijala svog supruga

d

Nakon tri godine veze američka glumica i pjevačica Hilary Duff i njezin suprug, kanadski hokejaš Mike Comrie, vjenčali su se u kolovozu prošle godine. Međutim, iako su zbog prirode posla primorani tijekom većeg dijela godine brak održavati na daljinu, ova nasmijana plavuša ne smatra da odvojen život znači prepuštanje nemaru. Svakako ne kada je riječ o njihovu seksualnom životu.

- Uh! Zbog ovoga ću se uvaliti u nevolju. Da, šaljem Mikeu svoje golišave fotke. Doduše, na njima se nikada ne vidi moje lice... Moramo održati zabavu u našoj vezi. Nikako ne smijem dopustiti da nam bude dosadno – priznala je Hilary gostujući u jednoj američkoj radijskoj emisiji.

Ona se nimalo ne brine o tome pokazuje li njezin suprug njene „zločeste“ aktove svojim prijateljima iz kluba.

- Zna on što bi ga snašlo kada bi ih nekome pokazao. Mnogo mi nedostaje i baš mi je teško što je zbog početka sezone morao otputovati. To je baš bez veze, ali nas dvoje smo se već naviknuli održavati vezu na daljinu. Samo se treba dobro organizirati. Ove ću godine dosta vremena provesti na putu, ali to uopće i nije tako loše – sigurna je u sebe ova dvadesettrogodišnjakinja.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj