Drastična transformacija seksi plavuše iz Top Guna

13/06/2018

Jednostavno je teško povjerovati da je nekada bila seks-ikona

Godine 1986. s Tomom Cruiseom snimila je film "Top Gun", u kojemu je glumila instruktoricu letenja Charlotte 'Charlie' Blackwood, i tada je glumica Kelly McGillis postala seks-ikona o kojoj su maštali muškarci diljem svijeta.

Godinama nakon toga kao da je nestala s lica zemlje a njezini su obožavatelji teško mogli doći do bilo kakvih informacija o glumici. No, nakon što je objavljeno kako se 32 godine poslije premijere "Top Guna" radi njegov nastavak, svijet se prisjetio Kelly, a paparazzi potrudili pronaći je. Službenih informacija o njezinu angažmanu i dalje nema, ali najnovije fotografije nekad fatalne plavuše, snimljene u Hendersonvilleu u Sjevernoj Karolini, razočarale su sve obožavatelje "Top Guna". Američka glumica za nešto manje od mjesec dana proslavit će 61. rođendan, a iako je lani snimila triler "Maternal Secrets", zapravo su svi šokirani njezinim izgledom.

S previše kilograma viška, sijedom kosom i izboranim licem, Kelly ni u natruhama ne sliči na nekadašnji seks-simbol, a tek pojedini fanovi pohvalili su je jer se nije priklonila trendu plastičnih korekcija.

Nije poznato hoće li Kelly gostovati u novom nastavku popularnog 'Top Guna', no ono što sa sigurnošću znamo o nekad popularnoj glumici jest da iza sebe ima dva braka, a 2009. godine šokirala je svijet izjavom da je - lezbijka!

profimedia-0374625592

profimedia-0374626067

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo