Čini se da je rat između Taylor Swift i Calvina Harrisa konačno završio

14/09/2016

Barem online.

Nakon prekida u lipnju, Calvin i Taylor na internetu su prouzrokovali poprilično veliku dramu, no, kao što to sa svime obično biva, i ovome je ratu, čini se, napokon došao kraj.

Nakon što se Calvin u potpunosti otvorio o svojim osjećajima o Taylor, njihovu vezu uglavnom opisujući kao pozitivnu i priznajući kako je Taylor „poštovala njegove osjećaje“, Taylor je posjetila New York Fashion Week reviju kako bi podržala svoju BFF Gigi Hadid.

Da bi sve bilo bolje, Taytay je iz sveg glasala pjevala pjesmu „This Is What You Came For“, koju je napisala u kolaboraciji s Calvinom pod pseudonimom Nils Sjoberg. Upravo je ta pjesma prouzrokovala najveću dramu nakon njihovog prekida.

Trenutak je bio previše dobar da ga ne bi podijelila sa svojih 90.9 milijuna fanova na Instagramu:

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Nije prošlo dugo prije nego su fanovi među više od milijun lajkova prepoznali jedan vrlo bitan – Calvinov.

Iskreno, ovo može značiti bilo što. Možda su se Calvin i Taylor zaista pomirili, a možda je Calvin jednostavno iz navike lajkao video iako to ne znači ništa. Možda je lajkao slučajno. Možda Nils Sjoberg i Adam Wiles pripremaju još jednu kolaboraciju i ovo nam je bio hint. Naposljetku, TayTay je single, sve je moguće! Ah, kad bi bar...

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo