Ciara: 10 stvari koje niste znali

25/01/2019

Jeste li znali da je naša cura s naslovnice dobila ime po parfemu?

Rođena 25.10.1985. u Austinu u Texasu, Ciara Princess Harris (da, to joj je pravo ime), odrasla je kao jedinica u obitelji koja se puno selila (njezin otac je vojno lice), pa je tako kao djevojčica živjela svugdje pomalo, u Njemačkoj, New Yorku, Kaliforniji, Arizoni i Nevadi.

Ovo su 10 stvari koje možda niste znali o njoj.

1. Ciara je ime dobila po omiljenom parfemu njezine majke. Revlonov parfem "Ciara" bio je popularan sedamdesetih, kada je lansiran, i proizvodi se i dan danas.

REVLON_CIARA

2. Njezin prvi hit bila je pjesma "1, 2 Step”, koju je napisala s producentom Jazze Pha 2002., i u suradnji s legendarnom Missy Elliott. Pjesma je dvije godine kasnije završila na njezinom prvom albumu, Goodies.

 

3. Ciara ima alter-ego, kojeg često spominje u pjesmama, a ima i svoje ime. “Super C je moj alter-ego. Ona se ne suzdržava, definitivno je agresivna, može raditi čuda i fora stvari, i pleše na 10. potenciju. Zapravo, ona sve radi na 10. potenciju!”, rekla je Ciara u intervjuu za Contact Music.

CIARA 8

3. Nitko ne zna kako je njezin spot za pjesmu “Promise” snimljen, do dana današnjeg. Naime, u spotu za drugi singl njezinog drugog albuma “Ciara: The Evolution”, Ciara pleše s mikrofonom koji se protivi zakonima gravitacije. Pogledajte to “čudo s mikrofonom” u videu (počinje na 0:33):

4. Ciara ima dvoje djece: sina s reperom Future, koji je dobio ime Future Zahir Wilburn, i kći Siennu Princess Wilson sa sadašnjim mužem, bejzbolašem Russellom Wilsonom.

ciarachildreninsta-0405704406

 

5. Ciara kaže da su Janet Jackson i njezin brat Michael njezina najveća inspiracija. Tvrdi da je vrhunac njezine karijere bio 2008. kada je surađivala s janet na njezinom albumu “Discipline”. Ipak, “kadgod me netko pita tko mi je najveća inspiracija, uvijek kažem Michael Jackson. Za mene je on sve.”, rekla je Ciara u nekoliko intervjua.

michael-0236898380

 

6. Njezin najpoznatiji duet je onaj s Justinom Timberlakeom, “Love Sex Magic”, u kojem je Ciara još jednom pokazala da je, osim pjevačice, i spektakularna plesačica.

7. Za svoj spot “Gimmie Dat”, Ciara je dala izraditi posebne Converse starke sa štiklama od pleksiglasa.

ciara-converse

U istima je izvela svoj “Matrix-pokret”, odmah nakon što je izašla iz crnog Lamborghini. Njezin “Martix-pokret” po kojem je postala poznata, pogledajte odmah na početku spota. Kako to uspije?

8. Ciara ima preko 20 milijuna followera na Instagramu. Da, 20,9 milijuna!

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Ciara (@ciara) le

9. Ciara trenutno radi na novom albumu, a zasada se ne zna niti datum izlaska, niti ime. Ciara je nedavno izdala 3 nove pjesme, “Level Up”, “Freak Me” i “Dose”.

10. Koja nam je njezina pjesma najdraža? Njezina nova, “Dose”, u produkciji slavnog Darkchilda.

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo