Ariana Grande je dobila svoju voštanu figuru

27/05/2019

…koja ne liči na nju!

Slavni muzej voštanih figura, Madame Tussauds, prije nekoliko dana je predstavio svoju novu figuru Ariane Grande, koja je (blago rečeno) zanimljiva.

Ariani Grande, koja je trenutno na svojoj Sweetener svjetskoj turneji, nije lako. Prošlog mjeseca, na Twitteru je objavila (a zatim obrisala) poruku kako joj je jako teško pjevati i ponovno proživljavati svoju glazbu, na svakom koncertu iznova i iznova; a prošli tjedan je objavila podsjetnik svojim fanovima da ne plataju/diraju njezine prijatelje i fotografe na koncertima, jer (očito) ljude na to još uvijek treba podsjećati na to. I ne samo to: nepoznati netko ju je s limunom pogodio na koncertu na Coachelli (BTW: tko nosi limun na Coachellu?!)

U svakom slučaju, Ariani su se zaredale antipatične dogodovštine, a među njima je i njezina voštana figura u muzeju Madame Tussauds koja doista (ali doista) ne liči na nju.

No, mi nismo jedini koji tako misle. Njezini fanovi na Twitteru su ogorčeni, što dokazuju i njihove objave: “OMG, ova voštana figura izgleda kao Ariana Grande…na kreku!” ili “Moraju pod hitno napraviti novu, jer ovo ne liči na nju, nimalo.” ili “Ovo je uvredljivo.”


A ovdje je voštana figura o kojoj svi (loše) pričaju:

ariana-grande-madame-tussaud-0435126727


Što vi mislite?

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo