Seksi policajac Taylor Kitsch

23/06/2015

Upoznajte našeg novog omiljenog detektiva...

Datum rođenja: 8.4.1981.

Dolazi iz: Kelowna, British Columbia, Kanada

Najpoznatiji po: ulogama u filmovima Johm Carter, Battleship te seriji True Detective

Iako je nova, druga sezona popularne HBO-ove serije 'True Detective' tek jučer lansirana, Taylor Kitsch nam se u ulozi seksi, zločestog i pomalo neurotičnog policajca Paula Woodrugha već uspio uvući pod kožu. A budući da su uz Taylora glavni junaci Colin Farrell i Vince Vaughn, sljedeće nastavke nipošto nećemo propuštati.

Odrastajući u Vancouveru, Taylor je oduvijek sanjao o karijeri glumca, a što je i bio razlog njegovog preseljenja u New York gdje je pohađao satove glume. Iako je uspio dobiti uloge u brojnim holivudskim naslovima, karijera Taylora Kitscha krenula je naglo rasti nakon što je, kako po mišljenju publike, tako i po mišljenju kritičara, briljirao u televizijskoj seriji 'Friday Night Lights' u ulozi problematične nogometne zvijezde Tima Rigginsa.

Osim što je u New York otputovao kako bi radio na glumačkoj karijeri, 2002. godine u Kanadi su ga zamijetili modni skauti koji su u njemu prepoznali atraktivnog muškog modela. Potpisavši ugovor za agenciju 'IMG Models', Taylor je postao često viđeno lice u reklamama za Abercrombie & Fitch i Diesel, a pronašao je i vremena za obrazovanje pa je postao osobni trener i nutricionist.

2004. godine Taylor se preselio u Los Angeles, no već nakon 8 mjeseci boravka u holivudskoj meki dobio je želju usporiti novi životni ritam koji ga je snašao te se odlučio vratiti u Vancouver kako bi više vremena provodio sa svojom obitelji. Prvi značajniji glumački angažman bio je onaj u filmu 'Zavjet' koji je, iako nije ispao veliki hit kao što se to očekivalo, bio i više nego dovoljno uspješan da Taylora zamijete ostali lovci na talente. Nakon uloge u spomenutom filmu, Taylor je dobio angažman u već spomenutoj seriji 'Friday Night Lights' koja ga je i lansirala u glumačku orbitu. A kako to u Hollywoodu biva, jedna je uloga vodila do druge te se Taylor tako našao u glumačkoj postavi druge sezone HBO-ove mega uspješne serije 'True Detective' čija je prva epizoda emitirana jučer.

Unatoč slavi, uvrštavanju u najseksi muškarce svijeta i sve većem broju obožavatelj(ic)a, Taylor je ostao skroman dečko koji uživa provoditi slobodno vrijeme s obitelji i prijateljima te slušati country glazbu, a pohvalno je i što se sa zadovoljstvom bavi humanitarnim radom. Ukratko, Taylor je cijelih 181 centimetar frajera baš po našoj mjeri!Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj