River Viiperi

25/02/2013

Vruća južnjačka krv koja će vam ugrijati zimske dane

river viiperi

Rođen: 4. kolovoza 1991.

Dolazi iz: Ibiza, Španjolska

Najpoznatiji po: niz reklamnih kampanja i vezi s Paris Hilton

Editorijali, naslovnice i međunarodne kampanje za svjetski poznate modne kuće svakodnevica su zgodnom Riveru, koji je jedno od zvučnijih imena na listi pedeset najboljih muških top-modela. Još kao tinejdžer odlučio je krenuti stopama svoje majke Riitte, glasovitog finskog modela iz osamdesetih godina prošlog stoljeća. Upravo ga je mama naučila uspravnom i lijepom hodu te pravilnom okretanju na modnoj pisti. No bez obzira na tu "malu" pomoć, mama je inzistirala da prvo završi srednju školu i tek potom krene ozbiljno u modne vode. Riiver baš i nije volio školu. Razumijemo ga, jer tko bi razbijao glavu obrazovanjem u okruženju u kojem klubovi nikad ne zatvaraju vrata partijanerima iz cijelog svijeta.

"Teško je povjerovati da itko može odrastati na ovom otoku – siguran sam da to nije bilo baš normalno odgajanje na otoku koji ostatak Europe tretira kao plutajući noćni klub", objasnio je Riiver.

I tako je Riiver s devetnaest godina počeo graditi uspješnu karijeru i sve se odvijalo vrtoglavom brzinom. U kombinaciji finskih i španjolskih gena te savršeno isklesanom tijelu modni znalci vidjeli su ono nešto.

Riiver obožava sport. Bavi se nogometom, plivanjem i borilačkim sportovima pa ne čudi njegova savršena figura. Marljivo piše blog Never Back Down, na kojem opovrgava sve mitove koji se vežu uz svijet muških modela i opisuje suživot sa svojim cimerima.

Na New York Fashion Weeku u rujnu prošle godine upoznao je Paris Hilton i otada su u romantičnoj vezi. Dva istinska partijanera sigurno imaju puno toga zajedničkog.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj