Frajer mjeseca: Calvin Harris

06/10/2015

Dečko kojeg je skinuo Armani... i Taylor Swift.

Korijeni

Pravo ime mu je Adam Richard Wiles. On je pjevač, producent, tekstopisac i DJ. Od trgovine s čarapama u kojoj je radio u svom rodnom Dumfriesu (Škotska) stigao je do zlatnog debi albuma 2007. O njegovom uspjehu svjedoči i podatak da je u 2014. bio prvi na Forbesovoj listi najplaćenijih DJ-a sa zaradom od 66 milijuna dolara za tu godinu.

3


Bivša

Bio je u vezi s Ritom Orom s kojom je prekinuo preko Twittera. Ona je poslije priznala da joj je slomio srce i da pet dana nije mogla doći k sebi da i ona napiše nešto. Jedno je sigurno - ona nikada ne bi prekinula. Bio je inače u emotivnoj vezi i s Ellie Goulding i Cheryl Cole.

a

Veza s Taylor Swift

U ožujku ove godine izjavio je da Taylor, unatoč tome što je preslatka, nije njegov tip djevojke. On više preferira izgled i vibru Nicki Minaj. A onda se spetljao s Taylor i sad je zaljubljen do ušiju. Toliko im je dobro u vezi da on tvrdi da bi bio sretan s njom čak i kada bi im bilo lošije: "Ona je nevjerojatna kuharica i ljudsko biće!", pohvalio se njenim talentima.

3


Tijelo

Od zakržljalog žgoljavca kakav je bio kad je stupio na scenu, postao je seksi model za rublje. Armani ga je prvo angažirao za proljeće-ljeto 2015, a onda i za kolekciju jesen-zima 2016. On svako jutro vježba, a pilates je obavezan. "Nije lako ostati u formi kad ste na turneji, ali sve dok dobro spavaš, jedeš i radiš sklekove, sve će biti okej", napisao je ispod svoje nage slike na Instagramu.

4

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj