Istina ili mit? Postoji li preparat za brži rast kose?

25/07/2017

Pronašli smo odgovor koji vam se možda baš i neće svidjeti

Vjerovale ili ne, ovo je beauty pitanje na drugom mjestu top liste najpopularnijih pitanja na Googleu. Ali, nažalost, koliko god intenzivno guglale, nećete tako jednostavno dobiti odgovor na ovo pitanje. 

Zašto? Zato što zapravo ne postoji magični sastojak pomoću kojega možete ubrzati rast kose. Tako nešto jednostavno ne postoji. U suprotnom bi svi znali o kojem se točno sastojku radi, a njegov otkrivatelj ili izumitelj bio bi jedan od najbogatijih ljudi u beauty industriji. Ako ste sada pomislile da će vam češljanje pomoći, neće. I to je samo mit. 

Znamo da se pitate možete li onda uopće nešto poduzeti kako biste imale dugu i zdravu kosu. Ne brinite! Pronašli smo rješenje. Ono što zasigurno trebate je češće posjećivati frizera (znate da gotovo nikada nije dobro biti "samo svoj majstor"), a za svakodnevnu njegu kosu važno je odabrati ne samo kvalitetne preparate, nego i one koji odgovaraju vašem tipu kosu. Pritom mislimo na šampon, regenerator i masku, ali i četku za kosu, koja je jednako važan faktor.

Zapamtite da ne postoji univerzalan proizvod koji je dobar za sve tipove kose - pronađite onaj koji je najbolji za vašu kosu! 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj