Zašto frajeri padaju na dadilje

12/11/2015

Jednog dana kad budete imali djecu, dobro pazite koga ćete angažirati za dadilju. Predlažemo brkatu ženu iz cirkusa jer sve ostale mogu vam postati opasna konkurencija, u što su se nedavno uvjerile čak i neke od najseksipilnijih žena svijeta, pjevačica Gwen Stefani i glumica Jennifer Garner. Nisu ni zgodnije ni pametnije, a definitivno ni uspješnije od službenih supruga no nešto ih ipak čini neodoljivima. Istražili smo što!

Trinaestogodišnji brak pop zvijezde Gwen Stefani i glumca/pjevača Gavina Rossadela raspao se doslovce u jednom danu, nakon što je Gwen saznala da ju suprug godinama vara s Mindy Mann, dadiljom njihovo troje djece, koja je u obitelj stigla još 2008. Na dokaze o nevjeri naletjela je pregledavajući sadržaje pohranjene u obiteljskom iPadu, među kojima su se našle ljubavničke poruke koje su Gavin i dadilja razmjenjivali kao i njezine gole fotografije.

Naknadno su u medije isplovili detalji te afere koja je počela još dok je pjevačica bila trudna s njihovim najmlađim sinom Apollom. Gavin je navodno ravno iz rodilišta odlazio k Mindy u krevet, dok se ona uvlačila u njegov kad god bi bio na turneji s bendom. Ponekad čak i dok su njegova djeca spavala u drugoj sobi.

Još je jednom braku nedavno presudila dadilja - onom glumca Bena Afflecka i Jennifer Garner. Iako su nakon deset godina braka u tom trenutku privremeno živjeli odvojeno, Jennifer se nadala da će se pomiriti, no sve su njezine nade pale u vodu kad je saznala da je Ben već počeo izlaziti s drugom ženom - njihovom dadiljom, 28-godišnjom Christinom Ouznian.

Što je to u dadiljama da su toliko neodoljive? Psiholozi kažu da je u pitanju splet faktora: prvi je naravno stara izreka koja kaže da je zabranjeno voće najslađe, drugi ona poznata da "prilika čini lopova", a ta vrsta preljuba ima veze i s odnosom podčinjenosti i dominacije. Muškarac koji plaća ženi da čuva njegovu djecu s vremenom počne misliti kako od nje ima pravo tražiti i neke druge stvari. Naravno, kad vam je poslodavac holivudski ljepotan poput Afflecka ili pjevačka zvijezda poput Rossadela, mlade avanturistički nastrojene dadilje teško odole. Ostalo...čitajte u žutom tisku!

Cosmopolitan.hr

Preporučujemo

Komentiraj

Novo